Këshilla/Blog

Dea 04.09.2023

Pershendetje kam lindur para 3 muajve me epidural me operim ,por pas 2 muajve me filluan dhimbjet e shpines edhe dhimbjet mes shpatullave dhe shpines posht por kef dhimbjen e shpines e kam kur bej levizje posht a dhimbjet e mes shpatullave i kam vetem naten kur shkoj me flejt ket dhimje e kam we 1 muaj dhimbje tjeter nuk kam asgje cka mund me qen ju lutem me tregoni

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju regomandojme te beni nje vizite nga afer te mjeku per te kuptuar me qarte me se lidhet shqetesimi juaj dhe per te percaktuar nese keni nevoje te kryeni ndonje ekzaminim me specifik.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.