Këshilla/Blog

18.02.2016

Pershendetje, kam problem nga ana seksuale sepse kur jam me te dashuren nuk arrij te eksitohem plotesisht, ndersa kur jam vetem esht cdo gje ok.. Po vihem shum ne siklet dhe po filloj te demoralizohem nga kjo ane.. Me ndihmoni ju lutem !

  1. Eri says:

    Te njejtim problem kam edhe une dhe kam degjuar qe edhe shume tjer e kane do doja edhe un nje pergjigje ju lutem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.