Këshilla/Blog

Jeta 26.06.2024

Qe 1vjet e gjysme tentoj per shtatzani dhe pa suksese.
Kam bere analizat e Amh,hormoneve,prolaktines,tubave,Tsh dhe gjitha rezultojne mire.
Po ashtu dhe bashkshorti ka bete semogramin dhe ka dal mire.Nese ka mundedi ndonje keshille se cfare analize tjeter mund te bej une apo bashkeshorti.
Respektr

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje e dashur,
    Kishte qene mire me i pa ato analiza per me dite qfar te keshillojme. Shojegimi i kalushmerise se tubave, spermiogrami dhe ultrazeri duhet shiquar nga nje Gjinekolog qe mirret me infertlitet .

    Gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.