Këshilla/Blog

11.02.2016

SI Ta kuptoj qe nje djal mka qef :p

 1. Ardita Korriku says:

  Pershendetje!
  Faleminderit qe zgjodhet te na drejtoheni ne per pyetjen tuaj.
  Une mund tu jepja shume sugjerime klishe se si mund te kuptohet nese nje djale te ka qejf apo jo, por marredheniet njerezore jane me te komplikuara dhe me te bukura njekohesisht, sesa thjesht disa rregulla te shkruara. Marredheniet kane te bejne me shkembime dhe ato jane unike ne cdo rast.
  Askush me mire se ju, nuk mund ta kuptoje nese nje djale ju ka qejf apo jo. Nese akoma nuk ua ka shprehur, ai nuk e di cfare po humbet 😉

  Shpresoj tu kem ndihmuar sadopak ne pergjigjen e pyetjes tuaj dhe ju ftoj te na shkruani serish.
  Gjithe te mirat!

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.