Këshilla/Blog

anonimi 09.05.2023

perhendetje uroj te jeni mi , doja te ndaja problemin tim me ju jam 23 vjec dhe kam ber spermogramen dhe kam dal me azospermi doja te dija ndonje stimulues qe ka ber efekt ndonjerit me problem si timin , theksoj qe kto dy vitet e fundit kam qen shum i stresuar nga situatat qe ndodhin ne pergjithsi , besoj dhe nga kjo do jet . faleminderit .

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje,

    Ju duhet patjeter ta beni nje vizite tek Urologu dhe pastaj ne baze te mendimit dhe vleresimit te urologut, vendoset trajtimi si qift tek Gjinekologu.
    Gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.