Këshilla/Blog

25.08.2016

Pershendetje te nderuar stafi ‘Nuk je vet’ kjo është nje pyetje drejtuar ekspertit te gjinekologjis.
Pas shum pytjevee rreth mastrubimit dhe virgjeris qe Po shohim ne kete portal kerkojj nga Gjinekologi tna jap nje sqarim te qart qe ta kuptojn te gjith se kur permes mastrubimit nje femer mund te humb virgjerin dhe Kur nuk humbet virgjeriaa
Shpresoj qe do te gjej koh dhe do na pershkruaj menyrat apo format qe ndikojn ne humbjenn e virgjeris dhe menyrenn e mastrubimit qe nuk e prish virgjerinn . Dmth ta kuptojm qart cilaa form e mastrubimit e prish vrgjerin dhe cila jo,
Falimindert.

  1. Dr. Rustem Celami says:

    Pershendetje,

    Virgjeria permes mastrubimit humbet kur penetrohet me gisht apo me mjete te tjera ne vagine, dhe nuk humbet virgjeria kur behet vetem masazh/ferkim i klitoris apo organeve te jashtme gjenitale duke shmangur penetrimin ne vagine.

    Gjithe te mirat!

  2. Anonymous says:

    pershendetje

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.