Këshilla/Blog

Të dashur përdorues,

Duke marrë shkas nga pyetjet tuaja të shumta mbi kthimin e përgjigjeve, donim t’ju rikujtonim të lexonit 10 rregullat e faqes, që i gjeni tek ‘Rregullat e forumit’ në fund të faqes së parë.
Siç e kemi shkruar dhe aty, përgjigjja do te merret brenda pak ditesh, ndaj ju lutemi te tregoni durim ne pritje te saj.
Gjithashtu, pergjigja do te jete nen pyetjen tuaj si koment nen emrin e ekspertit perkates. (Listen e ketyre te fundit e gjeni gjithashtu ne fundin e faqes tek ‘Lista e eksperteve’). Cdo koment tjeter qe nuk mban emrin e njerit prej eksperteve, eshte nga perdorues te tjere te faqes.

Gjithe te mirat,
Stafi i Nuk Je Vetem