Këshilla/Blog

Këshilla për përballimin pas tërmetit

Të gjithë jemi tronditur nga tërmetet e fundit. Është normale të ndjeheni të shqetësuar për sigurinë tuaj, dhe atë të familjes tuaj, veçanërisht nëse jetoni në një zonë të prekur. Është normale të ndjehesh i agjituar dhe i frikësuar, ose i shqetësuar për punën.
Të gjithë ne kemi nevoja të ndryshme dhe mënyra të ndryshme të përballimit. Pranimi i ndjenjave tona mund të na ndihmojë vërtet të kthehemi në rrugën e duhur.
Jemi ketu per JU!