Këshilla/Blog

Gardnerella 03.05.2024

A ndikon Gardnerella që të mos ngelesh shtatzënë ? Një femër që e ka atë infeksion a rrezikon mos të ngelë shtatzënë ose të lindë fëmijë me probleme ? Ju lutem përgjigje

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje e dashur,
    Nuk mundet nje infeksion ta pengoj shtatezanine ne at nivel, por rekomandohet sherimi i infeksioneve, para shtatezanise! Gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.