Këshilla/Blog

jona 09.07.2024

Pershendettje! Kam humbur dy femije vit pas viti femijen e pare ne javen e 30 ne shkurt 2023 dhe femijen e dyte ne mars 2024 e para ishte vdekje ne miter , e kisha vajze, kete vit e kisha djale dhe kisha shkeputje placente. Ndihem shume ne faj dhe e trembur , nuk besoj me ke mjeket . sipas investigimeve te mia mendoj eshte preklampsia tensioni i larte qe me kap ne shtatzani. Elvana Toska ndiqesha kete vit dhe e mohonte qe une kiisha edema , nderkohe fotot e mia ishte perdite me te me kembe te fryera. nuk po akuzoj mjeken por kerkoj nje mendim nga ju , cili eshte trajtimi i radhes sepse quhem me high risk tashme qe mos te me ndodhin me gjera te tilla , bashkeshorti im ka mbajtur dy here arkivolin me duart e veta te bebeve dua qe te behmi prinder ta gezoj e ate. boll kemi vuajtur . falmienderit

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje e dashur,
    Ju rekomndoj qe shtatzania e juaj e ardheshme te jete nen kontrollen permanente te mjekut , pasi tensioni i mundet me qene fatal, siq ku ka ndodhe edhe juve. Tani ne shtatzanine e trete ka mundesi qe tensioni te lajmerohet edhe me heret. Une ju sygjeroj percjelljen e shtatzanise ne kliniken Gjinekologjike, teparti i patologjise se barres!

    Cdo te mire,
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.