Këshilla/Blog

Ira 04.07.2024

Cili Eshte kuptimi I jetes ???

  1. Fondacioni Together Albania says:

    Pershendetje Ira dhe faleminderit qe na keni shkruar. Pyetja juaj mund te marr pergjigje te ndryshme, pasi cdokush nga ne ka nje qellim ne jete, ka misionin e tij, ka pran njerez te dashur dhe te afert me te cilet ndan momentet e jetes te mire apo me pak te mira. Megjithate do te ftonim te ndanit me ne dicka me teper rreth jetes suaj apo momenteve te cilat jeni duke perjetuar tani ne menyre qe nje prej eksperteve te faqes tju jap nje pergjigje sa me shteruese. Ndihuni e lire te na shkurani serish

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.