Këshilla/Blog

Anisa 25.06.2023

Pershendetje.Pata nje abort para nje vit ne javen e 17,bera analizat dhe rezultova me aspekt trombofilik,per te rinisur nje shtatzani tjeter mjafton vetem marja e acidit folik,apo duhet ndonje medikament tjeter a te le takim me ndonje mjek,pasi te laboratori i analizave mjekja me rekomandoi vetem acid folik deri ne momentin qe ngel shtatzan me pas do filloi gjylperat per hollim gjaku.falemiderit,jam ne pritje te pergjigjes tuaj

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje Anisa,
    Une preferoj qe tek rasti i juaj duhet edhe Aspirin tabl 100mg 1×1 dhe pastaj si ju ka sygjeruar mjeku per gjylperat.
    Gjithe te mirat
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.