Këshilla/Blog

Pcos 07.05.2024

Prsh, desha te ju pyes se ne cilen dite duhet te behet ultrazeri per diagnostifikimin e pcos?

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje e dashur,
    Kryerja rekomandohet gjate ciklit menstrua.

    Gjithe te mirat,
    Dr PRemtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.