Këshilla/Blog

lejla 07.07.2023

pershendetje!
Jam nje vajze 21 vjec dhe jam diagnostikuar me PCOS(Polycystic Ovarian Syndrome ) prej 7 vitesh dhe jam duke u perpjekur per ta mbajtur nen kontroll. Kam shkuar ne shume doktore te ndryshe por asnje prej tyre nuk me ka gjetur nje zgjidhje eficente. A mund te me drejtoni tek nje i specializuar posacerisht per kete fushe? Faleminderit!

 1. admin says:

  Pershendetje e dashur dhe faliminderit qe na ke shkruar.
  Vezorja mikrokistike eshte e lindur, e trasheguar nga mami, tezja, halla, gjyshja, stergjyshja, etj. Karakterizohet nga cregullimet e ciklit, ndryshimet hormonale qe favirizojne luhatjet e shpejta ne peshe ose aknet hormonale, etj.
  Te keshillojme te kontaktosh me Klinken Gjata numri i tel: 042340059 dhe te leshe nje takim me Dr.Elinda Gjaten nje eksperte e specializuar me problematiken tende.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.