Këshilla/Blog

Yllka 17.05.2024

Tentoj per pes vite me mbet shtatzan po akoma jo ket muaj me daten e ciklit pata pak kafe me pas pushuan pas dy dite prap kafe dhe mas nje dite prap njolla kafe ama shum pak zakonisht une kam shum cikel dhe me pas bera nje teste qe per mua ishte pozitiv njera vi shum e zbet por pasi perserita testin me doli negativ ua munde te jem shtatzan apo ndonje qrregullim

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe na shkruajte. Per te marr nje pergjigje te sakte mbi pyetjen tuaj do te ishte me mire nese kryeni nje vizite tek gjinekologu per nje kontroll nga afer ose te kryeni nje test gjaku Beta HCG.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.