Këshilla/Blog

kl 13.05.2024

pershendetje jam ne javen e 7
kam dy dite me grip : rruf dhe dhimbje kockash
sot dita e tret me shkoj temperatuar nga 36.9 qe me rinte ne 37.5 .
sa grad eshte e lejueshme dhe kur eshte alarmante a ndikon te femija ?

  1. Aida Yzeiri says:

    Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te konsultoheni drejteperdrejte me mjekun qe e ndjek shtatzanine tuaj lidhur me gjendjen aktuale si dhe me hapat qe duhet te ndiqni ne rast se keni rritje te tempertaures bazuar dhe ne ecurine e shtatzanise suaj deri tani.

    Shtatzani te mbare,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.