Këshilla/Blog

Diana 20.05.2024

Kam pas nje abort ne javen e 9 ,kisha shum hemoragji dhe kur shkova te mjeku me tha se e ke humbur zhtatzanin pastaj me beri pastrim me narkoz por pytja ime eshte sa zgjat rrjedhja e gjakut pas abortit.

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje e dashur,
    Gjakderdhja zgjat zakonisht deri ne 5 dite por eshte idividuale. Nese zgjat me shume , vizito mjekun.

    Gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.