Këshilla/Blog

Akne 01.02.2024

Pershendetje dr, desha te ju pyes pse me dalin aknet ne nofull vetem ne njeren ane dhe jo edhe ne anen tjeter, kjo gjendje edhe gati qe 2 muaj. A munden me qene akne hormonale apo bakteriale pasi i kam vetem ne njeren ane te nofulles?
Ju faleminderit paraprakisht.

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te beni nje konsulte me mjekun dermatolog pasi eshte e nevojshme kryerja e nje ekzaminimi nga afer per te percaktuar qarte se nga se shkaktohet shqetesimi juaj.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.