Këshilla/Blog

Pseudonim 22.05.2024

Cfare trajtimi mund tju bejme akneve hormonale ?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe ke shkruar. Te rekomandojme qe te besh nje vizite nga afer tek mjeku dermatolog per te marr nje keshille me specifike lidhur me shqetesimin tuaj pasi eshte e nevojshme qe trajtimi te bazohet te tipologjine e lekures suaj si dhe natyren e problemit qe ju keni.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.