Këshilla/Blog

elton 19.03.2024

mund te na thot dikush si e ka kaluar ankthin ? eksperienca vlen qe te ndergjegjsohemi

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleinderit qe na keni shkruar. Na vjen mire qe i drejtoheni faqes per te ndare eksperiencen tuaj dhe me vizitoret e tjere te faqes qe jane duke perjetuar te njejten pervoje si ti. Per te menaxhuar simptomat e ankthit ju rekomandojme te ndiqni dhe disa nga teknikat qe pershkruhen ne videon qe gjeni ne linkun e meposhtem:

    https://www.youtube.com/watch?v=UK0Q-HP–Rs

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.