Këshilla/Blog

Penisi dhe lekura 13.05.2024

Pershendetje doktorr jam ne nje hall qe me esht ber si kompleks ka 1 muaj , kur jam duke punuar kam djegie te lekures se testikujve dhe nganjeher dhe dhimbje shpine dhe barku posht, prej dy ditesh me pengojn dhe teshat kur i vesh te koka e penisit me japin ndjenj shqetsimi si therje, ju lutem mund te me jepni nje prgj sepse jam ber shume merak. Respekte gjitha tmirat.

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekoamndojme nje konsulte tek mjeku specialist per nje vizite nga afer ne menyre qe te percaktoni qarte me se eshte i lidhur shqetesimi juaj dhe si ta trajtoni.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.