Këshilla/Blog

Miri 02.07.2024

Pershendetje
Kam djegsim në urinim ndrrim i gjyres urines humbje ndjenjav për seks
Kam bo shum kontrolla analiza kam bo edhe CD po sum del az gjë falemderit

  1. Fondacioni Together Albania says:

    Pershendetje dhe falemindertit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te beni nje vizite tek mjeku urolog per ekzaminim nga afer permes te cilit mund te kuptoni me qarte nga se shkaktohet shqetesimi juaj.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.