Këshilla/Blog

Mario 10.06.2024

Përshëndetje dhe faleminderit për ndihemen e ofruar nëpërmjet portalit tuaj.
Perpara një javë kam patur mardhenje seksuale me nje partnere të re, ku menjehere ditën e neserme pata nje entje edhe kuqe të njerit prej testikujeve të cilit as nuk mund ta preka dot pasi ndjeja dhimbje të konsiderueshme , por u zhduk ditën tjetër. Ndërkohë që kam patur dhimbje fyti per disa ditë por pjesa që më shqeteson me shumë është vonesa dhe dhimbja ne testikujt gjatë ejakulimit, gjë e cila nuk me ka ndodhur me parë.
Druhem se mos kam marrë ndonjen semundje seksualisht të transmetueshme ?
Faleminderit!

  1. Fondacioni Together Albania says:

    Pershendetje Mario dhe faleminderit qe na shkruajte. Te rekomandojme te besh nje vizite nga afer tek mjeku specialist per te kuptuar me qarte nga se eshte shkaktuar shqetesimi juaj.

    Cdo te mire.
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.