Këshilla/Blog

Ina 20.05.2024

Bera eko ne javen e 12 te shtatzanise dhe doktori me tha qe shtatzanija eshte ndalur qe ne javen e 6-7. Nuk eshte zhvilluar me. Me dha disa kokrra per ti pire per te perfunduar abortin. Diten qe i piva kisha sh dhimbje dhe hemoragji te madhe me copa, pas 8 oreve dhimbjet iken dhe gjaku u pakesua. Vazhdova nje jave me sasi te ulet gjaku kaf dhe pas nje jave pata nje epison dhimbjesh dhe gjakderdhje serisht. Mendoj qe doli embrioni. Tani kam nje jave qe kam gjakderdhje serisht. A eshte normale qe me ndodhi pastrimi ne 2 faza? Kur duhet te shkoj tek dokt per nje vizite per te pare nese jam pastruar plotesisht duke qene se vazhdoj te kem gjakderdhje si te menstruacioneve? Ju flm per pergjigjen.

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe na ke shkruar. Te rekoamandojme te besh nje konsulte me mjekun gjinekolog sa me shpejt te mundesh per te pare gjendjen tuaj.

  Gjithe te mirat,
  Stafi i nukjevetem

 2. Anonymous says:

  Pershendetje kam tri jav qe kontrollem
  Tek mjeku me ka than shtazania nuk esht duke u zhvillu por un gjakderdhje nuk kam
  Vetem jam e renduar e lodhur

  1. Nuk Je Vetem says:

   Pershendetje. Per te marr nje pergjigje nga nje prej eksperteve ju ftojme ta ndani shqetesimin tuaj si pyetje te re dhe jo si koment pasi vetem ashtu mund te merrni nje pergjigje nga nje prej eksperteve.
   Gjithe te mirat,
   Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.