Këshilla/Blog

Elvisi 28.05.2024

Ckemi jam nje djal 18 vjecar dhe kam myk ne testikuj me ka nisur para nje muaji ,por tani ka vazhduar te hapet tek pjesa ku testikujt bashkohen me kembet dhe kam pucra tek kofshat e kembeve qe me japin kruajtje dhe kan nisur te me perhapen edhe tek barku dhe ne shpin ju lutem me ndihmoni nuk e di se cfar te bej

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar. Te rekomandojme te besh nje konsulte tek mjeku urolog per nje kontroll nga afer permes te cilit mund te qartesoheni se nga se eshte shkaktuar shqetesimi juaj dhe si mund ta trajtoni.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.