Këshilla/Blog

Beni 26.04.2024

Prsh jam 25 vjeq jam me kriptokid po kam dhimbje tvogla nga ana e testitit t pa zbritur te vizita e fundit qe kam ba te urulogu mtha qe asht gja normale perdor qetsues pasi nkyt mosh nuk mund te besh asgja tj ,cil qetsues mund perdori ? Dhe a rrezikoj ne tardhmen per infertilitet pasi me analizen e fundit sperma mdoli nrregull.
Faleminderit

 1. Dardan Kocinaj says:

  Pershendetje Beni dhe faliminderit qe je drejtuar faqes nukjevetem.

  Gjendja juaj eshte qe nga lindja. Eshte e mundshme te keni dhimbje. Ju duhet te konsultoheni me Urologun sepse ne raste te tilla duhet ti nenshtroheni nje intervenimi per largimin e testisit te pa zbritur.
  Nese keni spermiogram normal atehere kjo nuk duhet te ju shqetesoj per ceshtje te fertilitetit. Sido qe te jete, ju keshillojme te vizitoni Urologun dhe Endokrinologun- Androlog.
  Gjithe te mirat,
  Dr Dardani

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.