Këshilla/Blog

Toni 30.04.2024

Persh doktor kur kryej kshu marshenie kur bej derdhjen me dhemb gjithmon kemba e majt e me fryen damaret dhe me fillon ndonjer me shtrengon doren

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershednetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te beni nje konsulte nga afer me mjekun specialist per nje ekzaminim me specifik per te kuptuar nga se shkaktohet shqetesimi juaj.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.