Këshilla/Blog

Mushkeria 18.03.2024

Me ther mushkeria djathte kam ber grafi 2 her me thone qe skam gje po mu mduket sikur kam po kaloj nje ankth te keq sme ben te lumtur asgje

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te beni nje konsulte me mjekun e familjes i cili mund tju drejtoj ne kryerjen serish te ndonje kontrolli apo ekzaminimi specfik per te qartesuar nese shqeteimi juaj eshte i natyres fizike apo psikologjike. Nese krahas shqetesimit qe ju pershkruani keni simptoma te ngjashme me ato te ankthit mund flisni gjithashtu me mjekun. Po ashtu ndihuni i lire te na shkurani serish duke treguar me teper mbi gjendjen tuaj dhe situaten qe po kaloni apo qe keni kaluar dhe qe mund te kete shkaktuar keto simptoma.

    Jemi ketu per ty,
    Stafi i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.