Këshilla/Blog

Esta 26.04.2024

Pershendetje! Ka rreth 1 vit me ka dale nje nishan ne koke dhe doja te dija nje mendim tuajin sesi ju duket . I keq apo normal! Nuk me dhemb nuk me bezdis. Faleminderit nese pergjigjeni.

 1. Anonime says:

  Përshendetje Esta ke vajtur tek mjeku .

 2. Dardan Kocinaj says:

  Pershendetje Esta dhe faliminderit qe je drejtuar faqes nukjevetem.

  Ju keshilloj te beni nje vizite te mjekut specialist i dermatologjise i cili do te ju kryej dermatoskopine, ku do te zmadhoje per shume here nishanin dhe do te identifikoj ndryshimin dhe ne baze te diagnozes do te ju udhezoj per trajtimin adekuat.
  Normalisht qe rekomandohet mbrojtja kunder rrezeve te diellit dhe lendimit eventual.
  Gjithe te mirat,
  Dr Dardani

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.