Këshilla/Blog

Kristo 18.03.2024

Persh kam 5 vite me ankth dhe pagjumesi kronike , prej 4 vitesh perdor medikamente te ndryshme nga mjeku psikiater por as 1 nuk funksionon, kam nje shtrengim shum tfort te muskujve te shpines me therin dhe ngacmojn , prej 4 vitesh pagjumesia sa vjen behet me e keqe , tani kto 4 muajt e fundit perdor imipramine 75 mg lyrica 150mg dhe olazlapine 1/4 por asnje nuk esht efektive dhimbjet sa vjen e me shtohen tgjitha analizat me dalin mire dhe imazhet e shpines , cfar duhet te bej sepse u be 5 vjet dhe as 1 pergjigje pozitive per ankthin a ka sherim ????