Këshilla/Blog

Puqrrat ne trup 26.02.2024

Pershendetje kan filuar te me formohen disa skuqje dhe puqrra sidomos ne krah dhe bark ka rreth nje muaj prej se kan filluar si dhe po kam kruarje nuk po e di se prej nga po rrjedhin un koheve te fundit kam pas problem edhe me fruerje te barkut ndjenje te vjellurave dhe gogsim

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojem te beni nje konsulte tek dermatologu per nje ekzaminim nga afer me qellim qe te kuptoni nese eshte nje problem dermatologjik apo shqetesimi juaj mund te shkaktohet nga ndonje alergji e mundshme,

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.