Këshilla/Blog

Nina 21.11.2023

Kam cold sores kronike ne buze, per momentin perdor trajtim topikal Aciclovir. Cfare trajtimi/medikamenti mund te perdoret per ti parandaluar daljen ose cfare analizash duhen bere?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te konsultoheni nga afer me mjekun qe ju ka keshilluar terapine qe jeni duke perdorur aktualisht per te vleresuar nese keni nevoje per analiza te tjera apo ndryshim te medikamentit.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.