Këshilla/Blog

Algii 27.05.2024

Prsh ne nje mardhenie seksuale mu shfaq nje si muskul ose si litar nga ana e majt e penisit posht cadres dhe pastaj pa nje vaje mi shfaq prap nje tjeter i ngurtesuar i pa vevizshem bera nje vizit tek nje urolog me tha nuk ke gjo bera nje eko te gjith penisit te gjitha ne rregull me dolen vetem INDI LIDHOR SUBKUTAN KISHTE EKODENSITET ME TE RRITUR SE NORMA. Nuk kam dhimbje por thjesht kto si litar ne dy anet e penisit dhe pak fryre te lekures posht cadres se penisit cfar mund te jet se me ka stresuar ka 1 muaj

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe jeni drejtuar ne nukjevetem.al. Nese mmjueku ku keni kryer viziten ju ka thene qe cdo gje eshte ne rregull nuk keni pse te shqetesoheni. Ne rast shqetesimi apo shfaqjes se ndonje simptome ju rekomandojme te rikonsultoheni me mjekun tuaj.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.