Këshilla/Blog

Un dua te shprehem me psikologen 23.06.2024

Pershendetje dashta met pyt a ki mundesi mum ndimu me kalu stresin ankthin depresionin edhe po qaj shum shpes edhe po behem agresive shum shpesh spe di perse , a ki mundesi mum ndimu ?

  1. Fondacioni Together Albania says:

    Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe na ke shkruar. Per te marr nje pergjigje sa me te plote dhe ndihmuese nga nje prej eksperteve te faqes te ftojme te ndash me ne dicka me teper rreth situates ne te cilen ndodhes? A ka ndodhur dicka ne jeten tende kohet e fundit qe mund ta kete shkaktuar gjendjen qe pershkurani? Prej sa kohesh ndiheni keshtu? Cfare mendoni se e shkakton agresivitetin apo te qarat tek ju dhe ne cfare situatash ndodhin konkretisht keto sjellje?
    Ndihu e lire te na shkurash seris.

    Jemi ketu per ty,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.