Këshilla/Blog

Besa 06.07.2023

Pershendetje.
Koheve te fundit me vijne menstruacionet 2 dite para se ti mbush 21 dite , a eshte dicka normale apo duhet te shkoj te mjeku? Nuk kam simptoma ndryshe nga heret tjera

  1. admin says:

    Pershendetje e dashur dhe faliminderit qe na ke shkruar.
    Cikli menstrual (perafersisht cdo 28 dite) mund te varoje disa dite + apo minus, dhe nuk ka nevoje te shqetesohesh. Nese vonesat vijne e rriten apo ke ndjesi parahatije patjeter qe te keshillojme te konsultohesh me nje gjinekologun.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.