Këshilla/Blog

Anonim 22.02.2024

Pershendetje, motra ime eshte 15 vjec dhe ka bere vaksinen kunder kancerit te qafes se mitres. A ndikon kjo vaksine ne ciklin menstrual? Faleminderit!

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje e dashur, Nuk ka njohuri per qregullim te ciklit. Te percillet dhe nese ka nevoje te rekomanodj te kryej vizite tek Gjinekologu per ultraze.
    Gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.