Këshilla/Blog

Anita 15.04.2024

Ciklin e Kam pasur te rregullt cdo 28-30 dite. Duhe te me vinte me date 8 prill dhe ende nuk me ka ardhur u bene 5 dite me vonese, Kam dhimbje mesi, Kam gjume, shtrengime ne fund te barkut njejte sikur do me me vijne menstrucionet, Kam gjoksin e renduar. Sot bera nje test por rezultoj negativ

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe na keni shkruar. Vonesa e ciklit mund te shkaktohet nga faktore te ndryshem. Ju rekomandojme te beni nje vizite nga afer me mjekun gjinekolog per te kuptuar nga se shkaktohet shqetesimi juaj dhe per te percaktuar nese eshte dicka kalimtare apo ka nevoj per trajtim.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.