Këshilla/Blog

Be 11.12.2023

Pershendetje jam 22vjece jam martuar qe ni vit.
Ne fillim skemi dashur femij me partnerin tani qe 3 muaj kemi filluar te tentojme por gjat
ketyre muajve kam verejtur nje ndryshim ne
cikel, ciklin ekam pasur te renduar gjithmone 7/8 dit por tani kam ma shum dhimbje barku se me pare, kam filluar te shqetesohem a ka ky ndryshim cikli, lidhje qe po tentoj per shtatzani
dhe edhe sa duhet te tentoj per shtatzani per te shkuar tek mjeku nese nuk mbes dot.
Faleminderit shume stafi

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje e dashur,
    Ndryshimi i ciklit nuk ka te beje fare me tentim per shtatzani. Nese pas nje viti tentimi nuk ka rezultat, vizitoni Gjinekologun!
    Gjithe te mirat
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.