Këshilla/Blog

Em 04.11.2022

Pershendetje. Ka disa muaj qe gati 5 dite para menstruacioneve kam vetem sektrecione ngjyre kafe. Menstruacionet tamam me gjak pastaj jan shume te pakta dhe me zgjasin rreth 2 deri 3 dite. Perseri pas tyre kam disa dite vec me sekrecione kafe. Nuk kam patur asnje shqetesim tjeter apo ndonje dhimbje jashte normales. Jam shume ne merak per situaten. Pres pergjigjen tuaj, faleminderit

  1. Dr. Elinda Gjata says:

    Pershendetje,
    Nese perseritet prej disa muajsh, ia vlen te shkosh ta konsultosh me mjekun tend kete fenomen. Me shume mundesi behet fjale per nje cregullim hormonal, si pasoje e stresit, mbingarkeses, cregullimeve te ushqyerjes apo gjumit, etj. Por gjithmone duhen perjashtuar patologjite organike, prandaj ju keshilloj te beni nje kontroll te mjeku. Gjithe te mirat,
    Dr Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.