Këshilla/Blog

probleme 02.12.2023

Pershendetje! Jam nje vajze 16 vjece. Cikli per here te pare me ka ardhur ne muajin prill dhe ka zgjatur 10 dite. tani esht muaji dhjetor dhe cikli nuk me ka ardhur fare qe ne prill.Gjithashtu jam nje vajze nenpeshe dhe ndoshta me ndikon dhe kjo?

 1. Premtim Gojani says:

  Pershendetje e dashur,
  Zakonisht ciklet e para nuk jane te rregullta por edhe nen pesha ndikon. Ju rekomandoj nje vizite tek Gjinekologu!

  Gjithe te mirat,
  Dr Premtimi

 2. Dea says:

  Pershendetje Doktoresh vajzes time i ka ardh cikli 12 vjeçe,i erdhen 2 muaj me radh mirpo tani qe nga dhjetori nuk i vien me

  1. Nuk Je Vetem says:

   Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju ftojme ta drejtoni pyetjen tuaj si pyetje te re dhe jo si koment pasi vetem ashtu mund te merrni pergjigje nga nje prej eksperteve te faqes.
   Gjithe te mirat,
   Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.