Këshilla/Blog

01.03.2016

Sa eshte madhesia normale e penisit te nje djali 19 vjec sepse me shqeteson fakti qe mundet te jem poshte normalitetit

 1. Dr. Evisa Zhapa says:

  Pershendetje,

  Gjatesia normale shkon nga 10 deri ne 14 cm.
  Per me teper mund te lexoni

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25487360

  Gjithe te mirat!

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.