Këshilla/Blog

Cikli 22.08.2022

Pershendetje
Deshta te pyes per tabletat per shtyrjen e ciklit
A paraqet ndonje problem ne vazhdim per qregullim te ciklit

 1. Dr. Elinda Gjata says:

  Pershendetje,
  Nuk ka tableta me kete qellim, por ka tableta hormonale, qe te marra ne dite te caktuara, mund te japin dhe kete efekt.
  Gjithmone jane mjekime, nuk duhen marre asnjehere pa referencen e mjekut dhe nuk mund te dime efektet afatgjata, nese abuzohet me to.
  Gjithe te mirat!
  Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.