Këshilla/Blog

Liria 07.11.2023

Pershendetje dok
Nje vajze ka 20 vite qe merr antidepresante dhe situata eshte e njejte .Cdo mjekim qe ka marre nuk I ben mire.Ka perdorur thuajse te gjithe mjekimet qe perdoren per semundjet mendore( me rekomnadim te mjekeve gjitmone )ajo po vuan shume por po vuan e gjithe familja e saj pasi nuk po Munden te gjejne qetesi ne gjithe keto vite.Ka ardhur nje moment qe te gjithe Jane dorezuar dhe po demtohen dhe femijet e tjere pasi I kane kushtuar jeten sherimit te saj dhe po demtohen dhe ato
Ju jutem ndihmojini ,ju lutem