Këshilla/Blog

Zana 05.03.2024

Kam nje muaj me dgimbje gjive e theksoj se jam edhe depresjon a mundet mu kan shkaku depresjoni ju lute

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Depresoni mund te shoqerohet dhe me simptoma fizike perfshire edhe dhimbje te trupit, megjithate per te qene te sigurt nese eshte nje simptome e depresionit apo lidhet me ndonje problem shendetesor ju rekomandojme te beni nje konsulte me mjekun e familjes per te hequr cdo dyshim te mundshem.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.