Këshilla/Blog

Nino 09.05.2023

Pershendetje dokt.!
Kam nje shqetsim per rreth 1 muaj e gjysem te zona gjenitale kam skuqje dhe nxehtesi ne forme djegie.Kam perdorur travazol krem dhe funit kokerr nga goja gjithashtu dhe bidien mbas 2 javesh po nuk kan sjelle permiresim.ndonje sugjerim te lutem

  1. admin says:

    Pershendetje dhe faliminderit qe na ke shkruar.,
    Do te sygjeronim qe sa me pare te beshje nje vizite te urologu per te kuptuar shkakun dhe marre mjekimin e duhur.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.