Këshilla/Blog

Reni 03.06.2024

Si jeni, kam patur nje ekspozim te dyshimte ne Maji te vitit 2023.
U testova 3 muaj pas nga nje test ag/ab ku rezultoi negativ.
Me pas ne 6 muaj po ashtu rezultati ishte negativ.
U testova perseri ne 9 muaj dhe rezultati ishte negativ.
Dhe u testova kete jave pas 12 muajsh dhe rezultati po ashtu ishte negativ.
Me duhet te pres akoma per nje pergjigje perfundimtare?
Jam shume ne stres.
Faleminderit.

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Nese rezultatet e analizave te cilat keni kryer kane rezultuar negative nuk ka asgje per tu shqetesuar.

    Cdo te mire.
    Stafi i nukjevetem

  2. Ultimo says:

    Dont shave it … Je ok pas testimit 6 mujorsh… Max deri ne kte kohe do ishte shfaqur .

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.