Këshilla/Blog

Albks 05.06.2024

Pershendetje Doktor. Shpresoj se jeni mire. Kam pas marredhenje seksuale vaginale te mbrojtur dhe jam testuar 45 dite pas marredhenjes , rezultati i Cut off index ka qene 0.64. Pastaj u testova ne diten e 92 dhe 115 dhe te dyjat ishin joreaktive por nuk kishin numer. Pastaj u testova me test rapid 8 muaj dhe 1 vit pas incidentit. A eshte konkluzive se jam ne rregull apo duhet te testohem perseri ?

 1. Arjan Harxhi says:

  Pershendetje dhe feleminderit qe na keni shkruar.
  Nuk mendoj qe eshte e nevojshme te testoheni perseri nese nuk keni patur ekspozime te mevonshme.

  Gjithe te mirat,
  Dr Arjani

 2. Albks says:

  Po ky numri 0.64 a ka ndonje rendesi apo jo ? Ky numer me mban anksioz dhe me duket se me percjell çdokund. Ndoshta eshte ndonje lloj fiksimi sepse ka ndikuar shume ne psikologjine time

 3. Doni says:

  Doktorr Harxhi, nese kan kaluar me shume se 90 dite, ne rastin konkret 4 vite nga ekzpozimi i dyshuar ky testi Antigen/Antibody Eclia a esht konklusiv?

 4. Albks says:

  Sa ka qene vlera e cut off index tek ti

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.