Këshilla/Blog

Gerti 13.06.2024

Pershendetje Dr. Harxhi,
Nese ka kaluar rreth 4 vite nga ekspozimi i dyshuar me HIV/AIDS, testet ECLIA Antibody/Antigen P24 a jan te sakte? Sepse kete test e kam bere ne 2 spitale private ku rezultoi negativ. Ma sygjeroni ta perseris testin ne ndonje laborator ose ndonje klinike ose spital te certifikuar qe njihni ju? Nuk dua te marr rekomandim nga mjeku kshtuqe do e vlersoja po tme jepit ca rekomandime se ku ta bej nje testim
Final dhe se cfar testi te bej perderisa kam 2 teste Ag/Ab p24. Negative. Flm.

  1. Gerti says:

    Ju lutem Dr. Arjan Harxhi me jepni nje pergjigje jam shume ne stres flm.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.