Këshilla/Blog

Kenado 02.07.2024

Si jeni.
Kam kryer nje mardhenie te dyshimte ne qershor te 2023 ku me pas fillova testimet laboratorike periodike ne 3 muaj ne 6 muaj ne 9 muaj ne 12 muaj.
Te gjitha me pergjigje negative dhe ishin teste laboratorike Jo teste te shpejta.
Gjat kesaj kohe nuk kam patur ekspozime te tjera.
Jan perfundimtare keto pergjigje apo me duhet te Kem akoma kontrolle?
Faleminderit.

  1. Fondacioni Together Albania says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Nesse testet te cilat keni kryer rezultojne negative nuk keni perse te shqetesoheni.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.