Këshilla/Blog

tino 20.05.2024

Si jeni ? kam pasur maredhenie nje her me nje vajz statusi i paditur dhe ne fund pash qe me ishte car kondomi pas 10 ditesh kam pasur dhimbje ne gingivat e dhembeve dhe ishin te inflamuara mbase ngaqe nje here i kam lar shum fort . dhimbje fyti dhe reth 5-6 dit djers naten ? mund te jem infektuar me hiv?

  1. Ultimo says:

    Vlla duhet te presesh minimumi 45 dit qe te besh nje test hiv duo ,pastaj pas 3 muajsh dhe be fund e ke pas 6 muajsh qe ta quash ceshtje te mbyllur

  2. toto says:

    si mendon lidhen me hiv kto simptoma?

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.